Studio
Sunworld fm

Sunworld Fm 

Hallo allemaal mijn naam is klaas huisman eigenaar van het radio piraten station Sunworld Fm

Al weer zoon 40 jaar bezig in de muziek begonnen op 15 jarige leeftijd in een plaatselijke disco waar ik later bij een DJ bureau ging werken dat ik zoon 10 hebben gedaan door heel noord Nederland waar van 4 jaar in Berlikum Sans Souci pracht tijd.

Toen een half jaar even niks gedaan en kwam ik Johan de haan(Fe geluidsproducties tegenwoordig Fe Telcom) tegen en die mij vroeg als ik bij zijn Disco Shows wouw draaien kribbelde toch weer dus maar weer los elk wk er op uit met de Disco grote bus en met 3 man op pad van feest tent tot kroeg naar buurthuizen enz.

Ook op pad met Pa systemen voor Bands Mode shows en maar voor het vaderland alles aan elkaar lullen prachtig en je komt nog ergens. Maar na een aantal jaren had ik dat ook wel gezien.

Weer een tijdje niks gedaan belde de organisatie van de Fac mij als ik ook Speakeren wouw op Blauwhuis speedway O jee dat was heel wat anders dan DJ maar toch maar eens proberen en ging Super prachtig werk  Toen kwam Speedway Emmen als ik het daar ook wel wilde doen Ja natuurlijk Dus elk wk weer op pad grote Touringcar gekocht als Camper prachtig en de hele Family kon mee hele wk naar de Speedway inmiddels doe ik alleen nog Speedway Emmen.

Maar toen kwam ik een paar jongens tegen die Zendpiraten waren een mooie zender en muziek illegaal draaien op de Fm band ja dat had ik in begin jaren 80 ook al eens geprobeerd met een klein zendertje dus leek mij ook wel weer eens leuk om te doen.

Maar ja dan begint het Studio bouwen thuis appratuur aanschaven Computers enz enz viel wel even tegen om alles voor mekaar te krijgen zendertje gekocht 350 what antenne kabel en gass geven  prachtig steed meer er bij gekocht en ja hoor er moesten meer pk s komen dus op zoek naar een 1 kw fabrieks zender en gevonden een ETG 1000 Elenos mooi aperaat draait super.

Er zijn al weer nieuwe plannen voor hogere mast en meer Pk s hi een super verslaving Hi.

Momenteel ook op internet met een muziek stream er bij werld wijt muziek draaien en legaal leuk als aanvulling nou dat was het dacht ik wel  luister maar eens gezellig mee 

Gr klaas Huisman

TEAM Sunworld Fm

klaas huisman

Team www.piraten.frl